La Coordinadora d’ONGD també participa al Coopera amb Lleida

Coopera_amb_LleidaiCONGDs pp.jpg

Des d’aquest dilluns la Fundació Escolta Josep Carol amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta Alosa impulsa Coopera amb Lleida; un camp de treball que pretén generar una actitud crítica als i les joves davant les condicions de vida de molta gent als barris més degradats i/o marginats de les nostres ciutats i pobles, tot implicant-se directament en la millora de les condicions d’habitabilitat dels pisos del Casc Antic de Lleida.

Des de la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida donem suport a aquesta iniciativa aproximant les injustícies socials que perpetuen les desigualtats sud-nord emmarcada en la l’ínia d’Educació per al Desenvolupament mitjançant el taller Què s’hi cou al teu món.
A més, aquest dijous 7 de juliol es durà a terme la Nit de Cinema i Històries de Vida, acte obert a tothom i on es projectarà Wandiyà, un documental rodat a Senegal i a Catalunya fent una mirada original sobre la realitat de la immigració aquí i allà. El documental vindrà acompanyat de les Històries de Vida aproximant, en primera persona la realitat dels processos migratoris de la ma de la FAVLL – Veïns del món.
Seguiu el camp de treball a cooperalleida.blogspot.com
Via la web de la Coordinadora d’ONGD

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s