Nit de cinema i històries migrades

Després d’implicar-se a La Murga, els amics de la Coordinadora d’ONGD ens proposen la Nit de cinema i històries migrades.

Des de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida donem suport a aquesta iniciativa aproximant les injustícies socials que perpetuen les desigualtts sud-nord emmarcada enla línia d’Educació per al Desenvolupament mitjançant el taller “Què s’hi cou al teu món?”Des de la Fundació Escolta Josep Carol amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta Alosa s’impulsa Coopera amb Lleida; projecte que pretén generar una actitud crítica als i les joves davant les condicions de vida de molta gent als barris més degradats i/o marginats de les nostres ciutats i pobles, tot implicant-se directament en la millora de les condicions de d’habitabilitat dels pisos del Casc Antic de Lleida.

A banda, es durà a terme el dia 25 de juliol la Nit de Cinema i Històries Migrades, obert a tothom i on es projectarà Wandiyà, un documental rodat al Senegal i a Catalunya fent una mirada original sobre la realitat de la immigració aquí i allà. El documental vindrà acompanyat de les Històries Migrades de la mà d’Absetou Dioncounda Traore.

25 de juliol (20h) a la Terrasseta de la Coordinadora d’ONGD (c/ Dr. Combelles, 11 baixos de Lleida)

Per a més informació sobre el Coopera amb Lleida podeu clicar aquí.

Descarregar arxiu (Flyer_Nit_dhistories.pdf)

Més informació a la Web de la Coordinadora d’ONG i altres moviments socials

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s