Els Pioners de l’AE Grimpamons i AE Galzeran rehabiliten quatre pisos de Lleida durant la Murga

Diumenge va acabar la primera edició de La Murga que s’ha realitzat fora de Barcelona. Després de 16 anys duent a terme aquest projecte pel dret a un habitatge digne al Casc Antic barceloní, aquest estiu s’ha fet organitzat el camp de treball a la ciutat de Lleida. Hi han participat els pioners de l’AE Galzeran i AE Grimpamons, juntament amb els seus caps i l’Equip de La Murga.

La principal activitat del camp de treball ha estat la millora de les condicions d’habitabilitat a 4 pisos, on els pioners han pogut conviure amb els seus veïns alhora que pintaven parets o retiraven mobles vells. Però també han dut a terme altres activitats, com una gimcana pel Casc Antic de Lleida o una activitat organitzada per la Coordinadora d’ONGD de Lleida. La valoració dels agrupaments participants i l’equip és molt positiva.

Aquest diumenge 15 de juliol començarà també a Lleida el camp de treball de la campanya EstiuJove Coopera amb Lleida, inspirat en el projecte d’Escoltes Catalans. Hi participaran joves d’entre 15 i 18 d’arreu de Catalunya.

Activitat organitzada amb la Coordinadora d’ONGD de Lleida

El camp de treball Coopera amb Lleida començarà diumenge

Via la web d’Escoltes Catalans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s