Inscripcions curs 2014/2015

Tens entre 6 i 17 anys? Vols conèixer gent nova? Viure GRANS aventures? Anar d’excursió amb infants i joves de la teva edat i dormir sota les estrelles? Vine a l’Agrupament Escolta Alosa!

Les inscripcions pel curs 2014/2015 ja estan obertes!

inscripcions

Ens trobem els dissabtes a la tarda de 16:30 a 18:30h. Ens en anem de sortida un o dos cops al trimestre, aproximadament, i a l’estiu fem campaments.

Ens trobaràs a l’Ateneu Popular de Ponent C/Pau Claris, 10 (Lleida)

INSCRIPCIONS

El dia 10 de setembre de 10:00 a 22:00h serem a l’Ateneu Popular de Ponent. S’han de portar els documents impresos i omplerts (juntament amb la fotocòpia de la targeta sanitària i de la cartilla de vacunes). Serà una bona ocasió per resoldre totes les qüestions i dubtes que tingueu!

Fes clic per a descarregar la documentació -> Fitxa inscripcions 2014-2015

La inscripció és de 30€ per nen/a i curs + 5€ pel foulard. A més, cal fer-se soci de l’Ateneu Popular de Ponent (http://www.ateneulleida.cat/). El pagament es realitza al número de compte: 2100 1199 85 01 00204534

REUNIÓ INFORMATIVA

La reunió informativa per aquelles famílies interessades serà divendres 26 de setembre a les 20:30h on ens podreu conèixer i obtenir tota la informació sobre el nostre projecte. Si hi ha famílies que ja formeu part de l’agrupament i voleu assistir-hi també esteu convidats (així podeu explicar la vostra experiència a les noves incorporacions)!

PRIMER DIA DE CAU

Coincident amb la Festa Major de Lleida, el primer dia de cau serà el dissabte 27 de setembre. Us esperem a les 16:30 als vells de l’agrupament i a les 17:30 als infants i joves nous.

Quines unitats tenim?

Follets (6-9 anys) Els infants aprenen a compartir i a ser persones més autònomes.

Llops (9-12 anys): Les nenes i nens aprenen a conviure i a treballar en equip. Comencen a tenir els seus propis valors.

Raiers (12-15 anys): Els nois i les noies desenvolupen el caràcter i enriqueixen la seva personalitat.

Pioners (15-17 anys): És el temps decisiu per als ideals, per a les preguntes i les ambicions. Noies i nois esdevenen els veritables protagonistes de la vida de la unitat.

El clan (18 anys): És un grup de joves amb finalitat formativa; treballen amb força l’autogestió, tot duent a terme un projecte propi.

Més info:  aealosa@gmail.com | aealosa@escoltes.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s