A punt per començar un cau carregat d’emocions!! Encara no vens al cau?

L’AE Alosa comencem el curs amb força amb moltes activitats a la vista!

Comencem el curs amb acomiadaments i benvingudes…

El proper dissabte 1 d’octubre engeguem el cau amb el tradicional Cau de Vells on els infants i joves del curs anterior acomiaden aquells i aquelles que canvien d’unitat i emprenen una nova etapa al cau. En aquest espai també s’aprofita per preparar la benvinguda a aquells més petits que formaran part del grup durant el curs i aquells que arriben de nou al cau.

El curs, però, donarà el tret de sortida amb l’excursió que farem tot l’Agrupament a Juneda. El cap de setmana del 8 i 9 d’octubre tindrà lloc el Pas de Branca, el moment on els infants i joves coneixen quin serà el seu grup d’edat en aquest curs 2011-2012. També és el moment on es desvetllarà quins caps dinamitzaran cada unitat, es donarà la benvinguda als nouvinguts al cau, i es viuen moments molts emotius entre tots els de l’agrupament. Aquesta és l’ocasió perfecta per conèixer al màxim els nostres futurs companys d’unitat i compartir amb ells experiències inoblidables.

Més projectes en construcció…

Aquestes són les activitats més properes però n’hi haurà moltes més! L’Agrupament ja s’està preparant per la seva participació a la II Fira Juvenil d’Entitats al Carrer, la Gincama de Valors o un Cinefòrum de debat per als més grans!!

Però… encara no vens al cau? Si vols viure tot això i molt més encara ets a temps d’inscriure’t omplint el següent formulari!

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=es&formkey=dHM3cmdKRWRDUTRvdXRPQjA0Q1dvQnc6MQ#gid=0

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s