Tens cosins, cosines, tiets, tietes, veïns, veïnes, amics, amigues, nebots, nebodes d’entre 6 i 18 anys?

ARRIBEN ELS CAMPAMENTS DE L’AE ALOSA!

Els campaments són per infants i joves de 6 a 18 anys, del 4* al 14 d’agost a Esterri d’Àneu.

Com cada estiu l’Agrupament Escolta Alosa, membre d’Escoltes Catalans, prepara els seus campaments d’estiu. Aquest any, l’Agrupament ja ha obert el periode de preinscripcions per infants i joves de 6 a 18 anys de les terres de Ponent.

Els campaments es nodreixen de moltes activitats diferents i són l’ocasió d’una aventura, el moment per gaudir de nous paisatges, descobrir el país i viure a prop de la Natura. Un entorn privilegiat per a la convivència, ideal per a la culminació d’un projecte que s’ha anat construint al llarg del curs o per engegar-ne de nous.

Els campaments es converteixen en l’espai ideal per posar les nostres idees en acció: treballar la solidaritat, l’autonomia personal, la sostenibilitat, la responsabilitat social d’allò que ens envolta, la participació en les tasques quotidianes, etc

Els campaments de l’AE Alosa estan oberts a tothom i tindran lloc al Campament del Pla de la Serradora, situat al poble de Cerbi.

Els joves de 9 a 18 anys (Llops, Raiers, Pioners i Claners) marxaran de Lleida el dijous 4 d’agost fins els diumenge 14 d’agost.

D’altra banda, els infants de 6 a 8 anys (Follets) s’incorporaran als campaments el dimarts 9 d’agost fins el 14 d’agost.

Els campaments finalitaran el diumenge 14 d’agost amb el tradicional dinar al propi campament amb els mares i pares. Aquest és l’oportunitat perfecta per posar punt i final a un curs ple d’activitats i projectes.

Una proposta educativa: l’escoltisme

L’AE Alosa basa la seva tasca educativa en un model molt definit: l’escoltisme. La participació, l’estima a la natura i a l’entorn o la consciència social són alguns dels valors que el caracteritzen. Un altre característica és la pertinença al moviment juvenil més nombrós del món, amb prop de quaranta milions de membres. Pel que fa als joves que tiren endavant el projecte, destaca la seva tasca voluntària.

-CAMPAMENTS D’ESTIU DE L’AE ALOSA –

Per fer la preinscripció o bé rebre més informació podeu adreçar-vos a:

WEB: https://aealosa.wordpress.com/campaments-2011/

GEMMA: 669 67 20 08
E-MAIL: aealosa@escoltes.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s