L’AE Alosa participa en la I Fira juvenil d’entitats de Lleida

L’Agrupament Escolta Alosa va participar el passat cap de setmana en la I Fira juvenil d’entitats de Lleida.

La Fira es va presentar el divendres 8 d’octubre a l’IMAC de Lleida, on també es va donar a conèixer el nou logo del Consell Local de la Joventut de Lleida i la seva nova plana web. A més a més, va tenir lloc una xerrada-debat sobre els joves als mitjans de comunicació.

Durant tot el dissabte 9 d’octubre va tenir lloc la Fira d’entitats on les associacions juvenils de Lleida van poder tenir el seu espai per donar-se a conèixer i mostrar el seu projecte.

Entre les activitats proposades en la Fira,  l’AE Alosa conjuntament amb l’AEiG Lo Manaix va organitzar una gimcana oberta a tots els joves de la ciutat. A més a més, va col.laborar en el taller bastoner organitzat pels Bastoners del Pla de l’Aigua.

D’altra banda, l’Agrupament Escolta Alosa va participar en el debat “Participar: per a què?”, on les diferents organitzacions juvenils van aportar la seva visió sobre la importància de participar i associar-se i les formes de fer-ho.

“Per nosaltres participar és una eina bàsica per poder transformar la societat. Entenent que participar és un procés que s’ha de dur a terme al llarg de la vida i que és un aprenentatge constant. Perquè a participar només s’aprèn participant, per la qual cosa és un pilar bàsic en l’educació dels infants i joves de l’agrupament. Participar col.lectivament ens permetrà conèixer l’entorn, saber què passa i -segurament- voler canviar allò que no ens agrada.”

Paralel.lament a la Fira d’Entitats -però ben a prop-, l’Agrupament va organitzar un cau obert  a tots els joves a la Plaça Sant Joan amb els Follets i els Llops. A través del joc, els infants van prendre consciència d’algunes problemàtiques ambientals causades per l’impacte humà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s