L’AE Alosa participa en la I Fira juvenil d’entitats de Lleida

L’Agrupament Escolta Alosa va participar el passat cap de setmana en la I Fira juvenil d’entitats de Lleida.

La Fira es va presentar el divendres 8 d’octubre a l’IMAC de Lleida, on també es va donar a conèixer el nou logo del Consell Local de la Joventut de Lleida i la seva nova plana web. A més a més, va tenir lloc una xerrada-debat sobre els joves als mitjans de comunicació.

Durant tot el dissabte 9 d’octubre va tenir lloc la Fira d’entitats on les associacions juvenils de Lleida van poder tenir el seu espai per donar-se a conèixer i mostrar el seu projecte.

Entre les activitats proposades en la Fira,  l’AE Alosa conjuntament amb l’AEiG Lo Manaix va organitzar una gimcana oberta a tots els joves de la ciutat. A més a més, va col.laborar en el taller bastoner organitzat pels Bastoners del Pla de l’Aigua.

D’altra banda, l’Agrupament Escolta Alosa va participar en el debat “Participar: per a què?”, on les diferents organitzacions juvenils van aportar la seva visió sobre la importància de participar i associar-se i les formes de fer-ho.

“Per nosaltres participar és una eina bàsica per poder transformar la societat. Entenent que participar és un procés que s’ha de dur a terme al llarg de la vida i que és un aprenentatge constant. Perquè a participar només s’aprèn participant, per la qual cosa és un pilar bàsic en l’educació dels infants i joves de l’agrupament. Participar col.lectivament ens permetrà conèixer l’entorn, saber què passa i -segurament- voler canviar allò que no ens agrada.”

Paralel.lament a la Fira d’Entitats -però ben a prop-, l’Agrupament va organitzar un cau obert  a tots els joves a la Plaça Sant Joan amb els Follets i els Llops. A través del joc, els infants van prendre consciència d’algunes problemàtiques ambientals causades per l’impacte humà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s