Adhesió a Lleida Decideix


Manifest de suport a la Consulta Popular sobre la Independència
Lleida 25 d’abril

La plataforma Lleida Decideix, constituïda per un col·lectiu de persones procedents de diferents àmbits i institucions de la ciutat de Lleida, amb diverses sensibilitats polítiques, culturals i socials, manifesta la seua voluntat per organitzar una consulta popular sobre la independència de la Nació Catalana.

Entenem la democràcia com una eina que permet expressar les necessitats i les aspiracions de la societat. Tenim el dret i el deure de decidir com volem que sigui el nostre país i quin ha de ser el nostre futur. I cal que ho puguem fer lliurement i directament.

Tenim el convenciment que el procés de debat i mobilització social previ a la consulta del 25 d’abril sobre la independència de la Nació Catalana ens permetrà avançar en el grau de maduresa i de compromís polític del conjunt de la ciutadania per decidir sobre el seu futur.

Després de la recuperació de les nostres institucions d’autogovern, i amb la seguretat que la societat catalana demana avui el reconeixement del seu lloc en el món com a nació, ens trobem en la necessitat de comprometre’ns en un procés de consulta sobre la independència com una alternativa possible a l’actual situació.

Ha arribat el moment de decidir sobre el nostre futur. És ara el moment d’apostar amb decisió i valentia si volem esdevenir una nació sobirana plenament reconeguda en el context internacional i desplegar totes les nostres capacitats com a societat lliure.

Cal fer una crida a la ciutadania perquè participi i vetlli pel funcionament cívic i democràtic de la consulta.

Tenint en compte aquestes raons, conjuntament amb centenars de ciutadans i ciutadanes, dono ple suport a la Consulta Popular sobre la Independència de la Nació Catalana que tindrà lloc a Lleida el proper 25 d’abril de 2010.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s