Claners i caps de l’Alosa a la TROFO


Més de 250 caps i claners  participen de la gran cita formativa d’Escoltes Catalans

Un gran nombre de participants, una alta implicació en el debat i la reflexió, i sobretot un excel·lent  ambient… Sí, la V Trobada de Formació d’EC ha estat un èxit rotund en totes les seves facetes!  Més de 250 caps i claners de diferents agrupaments es van donar cita els dies 6 i 7 de març a L’Escola el Cim de Teià per participar de diversos tallers formatius encaminats a prosseguir amb el model d’educació en el lleure i en els valors d’Escoltes Catalans.  Desprès del gran pas endavant experimentat el 2009, la Trobada de Formació d’enguany va servir  per consolidar definitivament aquest espai com el gran referent formatiu dins el calendari de l’associació.

Per segon any consecutiu i en paral·lel a la trobada es va celebrar el SALT, el punt d’encontre de claners, joves de 17 i 18 anys que es troben en la darrera etapa educativa de l’agrupament. Aquests van poder gaudir d’una formació encaminada al repte de ser caps  i alhora conèixer companys i companyes amb qui, probablement, compartiran trobades de formació en els pròxims anys.

Menció especial mereix la feina d’acollida que es va dur a terme des de l’AE Mintaka, que va fer possible l’excel·lent funcionament de la Trobada tant en la seva vessant formativa com en la seva vessant lúdica. Una labor que va ser molt agraïda per tots els participants des del primer moment, doncs ja el dissabte al matí van ser rebuts amb café  per començar la primera jornada per cortesia dels companys de Mintaka.

A més, la V Trobada de Formació va despertar l’interès de mitjans locals i nacionals com  Catalunya Ràdio (Escoltar àudio), El Punt Maresme i MaresmeDigital-Televisió de Mataró.


El temps va acompanyar durant gairebé tot el camp de setmana

Algunes activitats van realitzar-se a l’exterior


Els mitjans de comunicació van cobrir el desenvolupament de la Trobada

Autor fotos: Arnau Cristóbal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s